5 dakika okuma süresi

“Serapool, Bizi Her Zaman Heyecanlandıran ve Bizde Merak Uyandıran Bir Firma”

“Serapool, Bizi Her Zaman Heyecanlandıran ve Bizde Merak Uyandıran Bir Firma”

Antalya’da bulunan ve dünyanın en iyi otelleri arasında yer alan Kirman Hotels’in havuzlarında kullanılan Serapool Porselen ürünleri, sunduğu tasarım seçenekleriyle projeye renk kattı.  Kirman Hotels Proje Müdürü Emre Hamilci, Serapool Porselen ile olan iş birliklerini, Serapool ürünlerinin tasarım ve güvenlik noktasında sunduğu ayrıcalıkları Havuz & Sauna dergisine anlattı.

Röportajımıza başlamadan önce okurlarımız için kendinizden ve Kirman Hotelleri’nden biraz bahseder misiniz? 

İnşaat mühendisiyim ve Kirman Hotelleri Proje Müdürüyüm. Kirman Hotelleri, 6 otelle turizme hizmet veren bir otel grubu ve tesislerimizin tamamı Antalya’da bulunuyor. 692 odalı, Antalya Belek, Boğazkent Sahili’nde yer alan Kirman Belazur Hotel, grubumuzun en büyük tesisi konumunda…

Serapool Porselen ile yollarınız nasıl kesişti? Kirman Belazur Hotel’de Serapool’un hangi ürünleri kullanıldı? Serapool ile gerçekleştirdiğiniz iş birliğinden bahseder misiniz?

Kirman Belazur Hotel’i yaklaşık 9 sezon işlettikten sonra, hem misafirlerimizin hem de işletmemizin istekleri ve talepleri doğrultusunda bir renovasyon kararı aldık. Bu renovasyon sürecinde bizim en büyük yardımcılarımızdan biri de Serapool Porselen oldu. Çünkü diğer seçeneklerle ortaya çıkabilecek bütün sonuçları öngörebiliyorduk ve ne ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Ancak Serapool Porselen, bizi her zaman heyecanlandıran ve bizde merak uyandıran bir firma. Havuzlarımızın inşaatı bittiğinde ve suyla doldurduğumuzda sonucunu büyük bir sabırsızlıkla görmeyi bekliyoruz. Çünkü Serapool Porselen sürekli yeni ürünler çıkarıyor ve bizlere farklı tasarımlar sunuyor. Dolayısıyla biz de büyük bir heyecan ve keyifle inşaatımızı yapıyoruz. Serapool’un, seramik yerine porselen ürünler üretiyor olması tasarımcıların ve biz uygulamacıların ellerini fazlasıyla güçlendirdi. 

“Serapool Porselen ürünleri sayesinde daha özgür ve farklı renklerde tasarımlar yapılabiliyor”

Serapool Porselen ile çalışmak size ne gibi avantajlar sağladı? Kullandığınız ürünlerden bahseder misiniz?

Projelerimizde Serapool Porselen ile çalışmak bize çok daha özgür alanlar için imkân sundu. Tasarımcılarımız çok daha özgür ve çok daha farklı renklerle tasarımlar yapabiliyorlar. Marin ürününü geçen yıl faaliyete başlayan otelimizde kullanmıştık. Bu yıl da aynı ürünü Kirman Belazur Hotel için tercih ettik. Marin’in yanına Snow White ürünü de ekledik. Bu iki ürünü kombinledik ve ortaya nasıl bir ürün çıkacağına dair inanılmaz bir heyecan duyarak inşaatımızı hayata geçirdik. Sonunda herkesin çok beğendiği, müşterilerden inanılmaz olumlu tepkiler aldığımız ve bizim de içimize son derece sinen bir proje ortaya çıktı. Bu nedenle oldukça mutluyuz.

Havuzlarda geniş kullanım alanına sahip olan Serapool Porselen ürünleri, güvenlik noktasında nasıl ayrıcalıklar sunuyor?

Havuzlar, otellerde operasyonlardaki en önemli unsurlardan birini oluşturuyor. Çünkü misafirlerimiz günün tamamına yakınını havuzda ve havuz çevresinde geçiriyor. Bu nedenle havuzlardaki güvenlik ve hijyen tedbirleri bizim için çok önemli. Serapool Porselen, hijyen konusunda bize zaten sonsuz bir güven veriyor. Bu konuda ekstra teşekkür ediyoruz firmaya. 

Serapool Porselen, güvenlik konusunda da bize inanılmaz tamamlayıcı ürünler sunuyor. Havuzlardaki en büyük sorunlarımız genellikle keskin köşelerimiz, sığ sularımız, rampalarımız ve savaklarımız oluyor. Küçük gibi görünen bu sorunlar, operasyon esnasında bize inanılmaz büyük problemler olarak dönüyor ve bunların çözümleri, bizim kendi imkânlarımızla çare bulamadığımız konular oluyor. Serapool Porselen, bize bu konuda inanılmaz destek veriyor.

KUTU:

Serapool Porselen; ürettiği dışbükey ve içbükey parçalar, köşebentler, teras ve merdiven kaymazları ve tutamaklar sayesinde güvenlik tedbirleri sorununu çözmüş oluyor. 

 

Son olarak eklemek istedikleriniz var mıdır?

Sektörün öncü firmalarından olan Serapool Porselen, sürekli kendini yenileyen ürünler ve tasarımlar çıkardığı için Kirman Hotelleri olarak turizm sektörüne girdiğimiz ilk günden itibaren Serapool Porselen ile iş birliği içindeyiz ve sorunsuz bir şekilde çalışıyoruz.

Serapool Porselen’e, sürekli bizimle iletişimde kaldığı ve bizim görüşlerimizi önemsediği için çok teşekkür ederim. Önümüzdeki projelerde yine Serapool Porselen ile çalışmaya devam edeceğiz.