2 dakika okuma süresi

Serapool Takımı, 24 Saat Aralıksız Süren Bisiklet Yarışına Katıldı

Serapool Takımı, 24 Saat Aralıksız Süren Bisiklet Yarışına Katıldı

Türkiye’de ilk defa düzenlen “Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace” yarışında, Serapool Takımı da yer aldı. 73 farklı takımın katılımıyla birbirinden renkli anların yaşandığı bisiklet yarışında, Serapool Takımı tüm turları başarıyla tamamlayarak önemli bir mücadele sergiledi.

Takım ruhu ve dayanışmanın öne çıktığı yarışma, 21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Intercity İstanbul Park Formula 1 pistinde gerçekleşti.  Sporcuların büyük mücadelesine izleyicilerin de ortak olduğu yarış, bisiklet severlerden büyük ilgi gördü. Pist, yarış sabahı çocuklar dahil tüm ziyaretçilere açılırken, bisiklet severler Formula 1’de yarışmanın keyfini sürdü. Yarışmayı büyük bir heyecanla izleyen aileler, çeşitli şov ve etkinliklerle gün boyu eğlenceli dakikalar yaşadı.

Türk Telekom İstanbul 24 Saat Boostrace’e katılan 2, 4 veya 6 kişilik takımlar, değişmeli olarak 24 saat boyunca pedal çevirdi. İzleyenlerin de desteğiyle, gece gündüz aralıksız devam eden yarışı tamamlayan takımlar, sergiledikleri performansla heyecan fırtınası estirdi.