2 dakika okuma süresi

Serapool, 3. Uluslararası Ali Hüryılmaz Kriteryum Yarışları'na Sponsor Oldu

Serapool, 3. Uluslararası Ali Hüryılmaz Kriteryum Yarışları'na Sponsor Oldu

Sporun ve sporcunun daima destekçisi olan Serapool, bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Uluslararası Ali Hüryılmaz Kriteryum Yarışları ’nın ana sponsorlarından biri oldu. Yarışmada, Serapool Takımı’nı temsil eden Ahmet Hidayet Akyürek, Master Erkek kategorisinde yarışı birincilikle tamamladı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Bisiklet Ali Hüryılmaz İhtisas Kulübü iş birliği ile düzenlenen yarış, 12 Eylül 2021 tarihinde çok sayıda bisikletçinin katılımıyla gerçekleşti.

7 ayrı kategoride 200’ün üzerinde sporcunun yarıştığı etkinlikte, Genç Kadın-Erkek, Master Kadın-Erkek, Büyük Kadın-Erkek, Büyükler ve Gençler kategorisinde yarışan bisikletçiler kıyasıya mücadele etti. Çok hızlı bir tempoda geçen yarışta, tüm sporcular centilmence yarıştılar.

Organizasyona,Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Federasyon İl Temsilcisi Ali Rıza Emre, Büyükçekmece Ali Hüryılmaz Bisiklet Kulübü Başkanı Hasan Terzi, Dünya Olimpiyat Birliği Başkan Yardımcısı ve Türkiye Olimpiyat Birliği Başkanı Alper Kasapoğlu, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü Başkanı Ziya Beşparmak ve Serapool Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gönenç katıldı.

Serapool Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gönenç, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e yarışmaya katkılarından dolayı plaket takdim etti.