2 dakika okuma süresi

Natural Seri ile yepyeni bir dönem başlıyor

Natural Seri ile yepyeni bir dönem başlıyor

Havuz kaplama malzemelerinde ilklerin markası olan Serapool Porselen, doğal görünümlü Natural Seri ürünleriyle havuzların ve terasların havasını değiştiriyor. 

Yeniliğe, farklılığa ve doğaya verdiği değeri ürünlerine de yansıtan Serapool Porselen, doğadan ilham alarak tasarladığı Natural Seri ürünleriyle havuzlara ve teraslara benzersiz bir görünüm kazandırıyor. 

Desen, renk, boyut ve yüzey dokusu açısından kullanıcılara zengin seçenekler sunan Natural Seri, özgün tasarımlarıyla havuzlara göz alıcı bir ayrıcalık katıyor. Her türlü istek ve ihtiyaca uygun estetik uygulamalara imkan tanıyan Natural Seri ürünleri, mimarlara ilham vererek sıra dışı havuzlar dizayn etme özgürlüğü sunuyor. 

Farklı alternatifleri sayesinde kişiye özel, kendine özgü ve tarzı olan havuzlar tasarlanmasını kolaylaştıran bu ürünler, estetik görünümünün yanı sıra sağlıklı ve çevreci olmasıyla da dikkat çekiyor. Yüzde 100 porselen içeriğiyle kullanıldığı alanda maksimum hijyen sağlayan çevre dostu Natural Seri, doğadan geleni, tüm doğallığıyla doğaya geri sunuyor.

Estetik ve güvenli teraslar

Natural Seri, yalnızca havuz içinde değil, teras, bahçe ve havuz kenarı gibi dış mekanlarda da göz dolduruyor. Uzun kullanım ömrüne sahip Natural Seri teras karoları, kaymazlık ve kolay temizlenme özelliklerinin yanı sıra aşınma, çizilme ve darbeye karşı dayanıklılıklarıyla dikkat çekiyor. UV ışınlarına karşı da son derece mukavemetli olan teras kaymazları, yüzeylerinde solma ya da matlaşma yaşanmadan uzun yıllar ilk günkü göz alıcı halini koruyor. Sıcak ve soğuk ısı değişimlerinden etkilenmeyen ürünler, yağmur, kar ve dona karşı son derece dayanıklı. 

Kaymaz yüzeyi sayesinde havuzun etrafında kayma ve düşme riskini önleyen ürünler, terasların güvenli ve huzur dolu mekanlara dönüşmesini sağlıyor. Doğanın en cazibeli yansıması olan Natural Seri, havuz içinden havuz dışına kadar tüm zeminlere döşenerek estetik bir tasarım bütünlüğü oluşturuyor.