18 dakika okuma süresi

En İyi Havuz Tasarımı için Karo Fikirleri

En İyi Havuz Tasarımı için Karo Fikirleri

Hayalinizdeki Yaşam Alanı İçin En İyi Havuz Karosu Fikirleri 

Yaşam alanlarına ve bahçelere renk katan, mekanların enerjisini yükselten yüzme havuzları, kimi zaman bizleri hareketlendiren kimi zamansa dinlendiren; eğlendiğimiz, mutlu olduğumuz, sosyalleştiğimiz ve kendimizi en özgür hissettiğimiz alanlar. Güneşli güzel günlerin, sıcacık yaz gecelerinin, bahçe keyfinin, havuz başı partilerin, özel davetlerin ve dinlenmenin en özel eşlikçisidir yüzme havuzları…

Bahçenizde lüks bir konfor sunan yüzme havuzları için en önemli kriterlerin başında ise doğru havuz karosu seçimi yapmak gelir. Çünkü yüzme havuzları için en ayırt edici faktör havuz karolarıdır. Seçeceğiniz havuz karoları ile yaşam alanınızın peyzajına uyumlu, istediğiniz havuz suyu rengini yansıtan, mekanların havasını değiştiren sizin için en ideal yüzme havuzuna kavuşabilirsiniz. İster özel mülk, ister bir işletme için isterse spor amaçlı kullanılan bir yüzme havuzu olsun size uygun porselen havuz karosu seçimi ile kusursuz bir yüzme havuzuna sahip olabilirsiniz. 

Yüzme havuzu karoları için farklı fikirler arıyorsanız; sunduğu estetik değer ve malzemenin performansı açısından havuzlar için en ideal seçim olan porselen havuz karoları ile en trend yüzme havuzlarını nasıl tasarlayabilirsiniz gelin birlikte göz atalım…

Suya Derinlik Katan Havuz Karoları

Yüzme havuzunun su rengi; güneş ışınları, gökyüzü, havuz etrafındaki peyzaj, suyun derinliği gibi pek çok faktörden etkilenir. Yüzme havuzu suyunun daha mavi veya daha yeşil görünmesini sağlayan bir başka unsur ise kullanılan havuz karolarının rengidir. Koyu renkli havuz karoları suya derinlik katarak bazen bir göl, bazen bir nehir bazense bir okyanus görüntüsü verir.

Verde Guatemala


Verde Guatemala porselen havuz karoları, koyu yeşil renkleriyle yüzme havuzlarında bir nehir görüntüsü oluştururken, etrafındaki yeşil dokularla da doğanın huzur veren gücünü hissettirir. 

Sofistike görünümüyle havuzları adeta büyülü bir vahaya dönüştüren Verde Guatemala porselen havuz karoları, yarattığı benzersiz ve sıra dışı bir atmosferle kullanıcıları, farklı bir inziva deneyimi yaşamaya davet eder.

Fantastic Cobalt


Koyu renkli havuz karoları, havuzlarda derinlik hissi yarattığı gibi havuz suyunun daha ılık kalmasını da sağlar. Özellikle soğuk iklimlerde veya aylarda, bir havuzu ideal sıcaklığa ulaştırmak için koyu renkli havuz karolarından faydalanılabilir. Koyu renkli bir havuz karosunun güneş ışığını emme olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle havuz suyunuzu ısıtmanıza yardımcı olabilir. Güneş ışığı, kobalt gibi koyu mavi bir karoya çarptığında ısıyı emer ve hapseder, bu da havuz suyuna aktarılır. 

Koyu mavi havuz suyu rengiyle okyanusların özgür ruhunu yüzme havuzu projelerine taşıyan Fantastic Cobalt porselen havuz karoları ile şık tasarımın üstün konforla buluştuğu lüks peyzaj alanlarına sahip olabilirsiniz. 


Yalın Tasarımlı Havuz Karoları

Yüzme havuzlarınızı, yumuşak renk paletlerinden oluşan havuz karoları ile zamansız bir yaşam alanına dönüştürebilirsiniz. 

Lüks, zarafet ve sadeliğin bir arada olduğu yalın tasarımlı havuz karoları, çağdaş ve modern görüntüsüyle seçkin bir yaşam alanı oluşturur.

Antique Grey


Gri bir porselen havuz karosu ile harika bir turkuaz renge kavuştuğunuza inanamayacaksınız!

Her türlü bahçe peyzajını ahenkle tamamlayabilecek renk ve dokulardan oluşan Antique Grey porselen havuz karoları, yüzme havuzlarına zarif bir şıklık sunarken, aynı zamanda mekanlara sakinlik ve huzur duygusu yayar. Yalın tasarımlı havuz karoları ile döşenmiş bir yüzme havuzuna sahip olmanın en iyi taraflarından biri de havuz çevresini, değişen ihtiyaçlarınıza göre dilediğiniz gibi dekore edebilmeniz.

Antique Beige


Bej rengi havuz karoları, asaletin, şıklığın ve bohem tarzın yüzme havuzlarında ruh bulmuş halidir. Kullanılan her mekana huzur, ferahlık ve zindelik getirir. Asla modası geçmeyecek ve göz yormayacak Antique Beige porselen havuz karoları, suda yumuşak ve dinlendirici bir mavi renk ortaya çıkarır. Bütün renklerle uyum halinde olan havuz karoları, çarpıcı dekoratif unsurlarla desteklenerek bahçelere elegant, minimalist ve armonik bir etki kazandırır. 

Beyaz Havuz Karoları

Havuzunuz için aydınlık ve ferah bir his yaratan beyaz havuz karoları, havuz suyunu parlak, ışıltılı ve büyüleyici bir gök mavisine dönüştürür. Oldukça popüler olan beyaz havuz karoları, güneşin parlaklığı ve suyun birleşimiyle sanki Karayipler'deymişsiniz gibi hissettiren, estetik açıdan olağanüstü berrak mavi etkiler yaratır. 

Snow White


Beyaz bir renge sahip Snow White porselen havuz karoları, güneş ışığını yansıtarak suyun doğal mavi tonlarını yoğunlaştıran çarpıcı bir görsel etki oluşturur. Bu ışık ve renk oyunu, sadece havuzun estetik görünümünü geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda mekânın algısını da etkileyerek suyun daha kristal ve davetkâr görünmesini sağlar.

Patchwork Havuz Karoları

Renk, desen, şekil ile oluşturulmuş kolajla eşsiz bir tasarımı ortaya çıkaran desenli patchwork havuz karoları, kendine has dokusuyla yenilikçi bir tarzı yüzme havuzlarına yansıtır. 

Patchwork Marin


Mavinin birçok tonunu bir arada bulundurarak klasik düz renklerden farklı bir tasarım sunan Patchwork Marin porselen havuz karoları, yaşam alanlarına yeni bir yüzme havuzu trendi kazandırır. Eşsiz detaylar ve lüks bir dokunuşla yüzme havuzlarını benzersiz kılan havuz karoları, muhteşem bir görsel şölen sunar.


Tropikal Havuz Karoları

Geleneksel havuz karoları artık geçmişte kaldı. Yüzme havuzlarındaki son trend, egzotik ve tropik desenli havuz karolarından faydalanıyor. Evinizin dış tasarımını tamamlayan, çevreyle uyumlu, ortaya çıkan su rengiyle de oldukça doğal görünen bir havuzdan daha iyi bir alan olamaz…

Tropic 


Egzotik bitki desenlerinden ilham alınarak tasarlanan Tropic porselen havuz karoları, ikonik ve çarpıcı motifleriyle benzersiz bir havuz deneyimi sunar. Havuz suyunun rengine egzotik bir dokunuş katan Tropic, doğal havuz tasarımları oluşturmak için mükemmel bir seçim. Her karesinde farklı bir dokuyu yansıtan özgün tasarımlı Tropic porselen havuz karoları ile yenilikçi bir havuz tasarlamaya cesaretiniz var mı?

Bali Tasarımlı Havuz Karoları

Bali’nin orijinal taşlarını andıran ve mekanlara sıra dışı bir görünüm kazandıran Bali tasarımlı havuz karoları, havuz tasarımlarına doğa ile uyum içinde, hoş bir atmosfer kazandırır.

Olcay Mix


Doğal renk geçişleriyle dikkat çeken Olcay Mix porselen havuz karoları, havuzda rahatlatıcı ve dengeleyici bir konfor yaratır. Havuz tasarımına doğa unsurlarını uyumlu bir şekilde entegre eden havuz karoları, bahçenize renk ve enerji katar. Yeşil ve toprak tonlarıyla doğanın dinginliğini çağdaş inceliklerle birleştirir. 

Sukabumi


Yeşil tonlar taşıyan Sukabumi porselen havuz karoları, dünya çapında birçok lüks yüzme havuzunun popüler seçimidir. Yüzeyinde yeşilin farklı tonlarını barındıran Sukabumi, dokusundaki beyaz, bej, siyah ve kahverengi renklerle suda çarpıcı bir etki sağlar. Bu havuz karoları, enerjisi yüksek ve sofistike bir görünüm elde etmenize yardımcı olacak doğal bir üründür.

Piazza Green


Tazeliği ve yeniden doğuşu sembolize eden yeşil ile toprak tonlarının natürel uyumunu buluşturan Piazza Green porselen havuz karoları, Bali taşının özgünlüğünü yansıtmakla kalmaz, aynı zamanda modern ve şık unsurları da bünyesinde barındırır. Kökleri doğaya uzanan yeşil renk, dinlik veren toprak rengi ve güneşin çarpıcı sarılarıyla bir araya geldiğinde mekanlara kontrast bir ambiyans kazandırır. 

Mavi Renkli Havuz Karoları

Kendinizi bazen derin bir okyanusta bazen serin bir denizde hayal ederken buluyor musunuz? Yüzme havuzunuzun rengini görkemli bir okyanusa ya da masmavi bir suya dönüştürmeniz mümkün. 

Serapool’un mavinin en güzel tonlarını taşıyan porselen havuz karoları ile havuzunuzda serin ve ferahlatıcı bir atmosfer yaratabilirsiniz. 


Marin (Deniz Mavisi)


Denizin serinlik duygusunu yüzme havuzlarına taşıyan Marin porselen havuz karoları, dinginlik ve sakinlik duygularını pekiştirerek havuz keyfini doyumsuz hale getirir. Mavi enerjisi havuzlarda meditasyon etkisi yaparak insanlarda fiziksel ve ruhsal yönde rahatlama da sağlar. Ferah ve huzur veren bir yaşam alanı oluşturan Marin porselen havuz karoları ile enerjinizi yükselten mekanlar tasarlayabilirsiniz. 

Blue Bead (Akdeniz Mavisi) 


Her bir karosunda mavinin farklı bir tonunu yansıtan Blue Bead porselen havuz karoları ile bahçenizde, Akdeniz’in mavi sularında yüzüyormuş hissi yaratın. 

Modern çizgileri ve mavi ışıltısıyla havuzlara göz alıcı bir dokunuş katan Blue Bead porselen havuz karoları ile kendinizi şeffaf mavi suların huzuruna bırakabilirsiniz. 

Bu karoları, teraslarda kontrast renkler kullanarak daha belirgin hale getirebilir, havuz suyunun ekstra yoğun mavi görünmesini sağlayabilirsiniz.  

Piazza Cobalt (Cesur Mavi)


İçindeki lacivert dokularla havuz suyunuzun rengini canlı ve zengin bir okyanusa dönüştüren Piazza Cobalt, renk ve tasarımı ile yapılarla estetik ve dinamik bir bütünlük oluşturur. 

Açıklı koyulu mavi tonların bulunduğu karo tasarımında, daha koyu gölgeler ve tonlar cesur ve şık bir görünüm yaratır. 

Yapılara güçlü bir kimlik kazandıran Piazza Cobalt havuz karoları, yüzme havuzları için kimi zaman yönlendirici bir unsur, kimi zaman sesi ile dinlendirici bir mekân, kimi zamansa görsel bir sınırdır. 

Oceano (Yatıştırıcı Mavi)


Açık renkli, soft mavi tonlarıyla dikkat çeken Oceano porselen havuz karoları, asla modası geçmeyecek, en popüler ve arzu edilen havuz suyu renklerini oluşturan modellerden biridir. Oceano havuz karoları ile yumuşak mavileri ve beyazları birleştirerek zarif bir havuz tasarımı elde edebilirsiniz. Bu karolarla döşenmiş bir yüzme havuzu, uzun bir günün ardından dinlenmek için mükemmel bir alan oluşturacaktır. 

Soft Yeşil Havuz Karoları

Kaan Mix


Havuzunuzda soft bir yeşil doku istiyorsanız, Kaan Mix porselen havuz karoları aradığınız ürün olabilir. 

Yeşil porselen havuz karoları, havuzunuzu doğayla harmanlamanın mükemmel bir yoludur. Etrafı yeşil bitki örtüsü ile çevrili peyzaj tasarımları için de son derece idealdir ve havuz alanından çevredeki ortama kusursuz bir geçiş sağlanmasına yardımcı olur.

Piazza Cyan


Doğal dokuları sevenler için yeşil renk her zaman popüler bir seçenek olmuştur. Harika bir dış mekan ışıltısı ve soft bir yeşil havuz görüntüsü için Piazza Cyan porselen havuz karoları tatmin edici bir tercih olacaktır.

Sadeliği küçük dokunuşlarla hareketlendiren Piazza Cyan porselen havuz karoları, yüzme havuzlarına yumuşak bir parlaklık ve şıklık sunar. 

Piazza Cyan havuz karolarının kare geometrisi, kişisel tarza ve hayal gücüne dayalı benzersiz tasarımların yaratılmasına olanak tanır.

Desenli Havuz Karoları (Karıştır ve Eşleştir)

Bu trend, havuz alanınızda benzersiz bir görünüm yaratmak için farklı karo yüzeylerini ve desenlerini birleştirir. Göz alıcı bir tasarım için farklı renk ve dokudaki havuz karolarını karıştırarak döşeyip, özgün bir havuz tasarımı elde edebilirsiniz.

Pool Mix


Pool Mix havuz karoları ile dış mekan alanınızda nefes kesen odak noktaları yaratarak sanat ve suyun büyüleyici birleşimini keşfedebilirsiniz. Pool Mix havuz karoları, havuzunuzun görünüşünü ve hissini tamamen değiştirme gücüne sahip olup, onları gerçekten öne çıkan büyüleyici inziva yerlerine dönüştürür. 

Renk paleti, desen ve doku olarak büyük bir etki yaratan havuz karoları, herkesin dikkatini ve hayranlığını üzerine çekerek ilgi odağı haline gelir.

Firuze Mix


Firuze Mix porselen havuz karoları, bir mekana karakter ve renk katmak için çok yönlü bir seçimdir. Havuzunuzu canlandıracak 9 farklı karonun karışımından oluşan ürünler, yaşam alanınıza sanatsal bir dokunuş katar. Suyun rahatlatıcı gücünü hissettiren havuz karoları, yüzme havuzunuza tasarım ve doku katmanın estetik bir yoludur.

Havuzunuzu bir sanat tuvali gibi görmek varken neden düz renkli karolarla kaplayasınız ki?

Fossil Mix


Kendinizi cesur hissediyorsanız Fossil Mix porselen havuz karoları tam size göre. Farklı ve trend belirleyen bir havuz tasarımı için modern ve vintage bir görünüm sunan bu havuz karolarını tercih edebilirsiniz. Denizdeki yaşamı yansıtan Fossil Mix porselen havuz karoları ile havuzunuzda güzel bir mercan kayalığı, balık figürleri ve deniz kabuklarından muhteşem bir manzara yaratabilirsiniz. 

İnsanların, havuzunuzdaki gizli mücevherleri keşfetmesine izin verin…

Piazza Turquoise


Dokusu ve renkleriyle tazeleyici ve ferah turkuaz tonlarına sahip Piazza Turquoise porselen havuz karoları ile davetkar bir havuz rengi elde edebilirsiniz. 

Piazza Turquoise havuz karolarının tercih edildiği bir yüzme havuzu, vücudunuz için canlandırıcı olduğu kadar zihniniz için de sakinleştirici olabilir. Sakin suyun görüntüsü bile ruhunuzu dinlendirecektir. İster doğal taşlarla bezeli, ister rustik tarzda bir çiftlik eviniz, ister modern çizgilere sahip bir yaşam alanınız olsun, Piazza Turquoise havuz karoları ile havuzunuz evinizin mimarisini şık bir şekilde tamamlayacak. 

Kontrast Renkli Havuz Karoları 

Çarpıcı renk kontrastları, havuz karolarında ilgi çekici bir trend. Renkler arasındaki keskin kontrast hem göze hitap eder hem de zihnin ilgisini çeker. Havuz suyundan gelen ışığın kırılmasını da hesaba kattığınızda gerçekten büyüleyici bir yüzme havuzu tasarımına sahip olursunuz.

Serastone 


Her karesiyle farklı bir rengi ve dokuyu yansıtan Serastone porselen havuz karoları, özgün stili ile havuzlara yepyeni, dekoratif bir yaklaşım getirir. Kontrast renk geçişleriyle çarpıcı bir etki yaratan havuz karoları, eşsiz su rengiyle havuzunuza kişiselleştirilmiş bir çekicilik katar. İster ilham arayan bir mimar ya da tasarımcı, ister benzersiz bir havuza sahip olmak isteyen son kullanıcı olun, bahçe yenileme fikri konusunda Serastone havuz karoları doğru bir seçim olacaktır.

Farklı Stiller Sunan Porselen Havuz Mozaikleri

Havuz suyunda kristal berraklığında parıldayan porselen mozaikler, zengin renk çeşitliliği ile havuzunuza zamansız bir stil katar. 

Porselen havuz mozaiklerinde renk seçeneği ruh halinizi de etkileyebilir. Doğadan ilham alan bir mozaik, kendinizi huzurlu sığınağınızda hissetmenizi sağlayabilir. Renkli ve dinamik bir mozaik ise unutulmaz buluşmalara ve mutlu anlara zemin hazırlayarak enerji ve eğlence katabilir. Sadece alanınıza özel olarak tasarlanmış bir porselen havuz mozaiği sanatıyla dilediğiniz havayı bahçenizde yaratabilirsiniz. 

Porselen havuz mozaikleri, klasik tarzdan çağdaş havuz tasarımlarına kadar her türlü havuza mükemmel uyum sağlayabilir.